Om oss

Sørbø Industribeslag AS er en totalleverandør av blant annet aluminium, PVC, gummi, beslag, kjemi og festemidler til den nordiske dør- og vindusindustrien. I tillegg leverer vi byggevarer til over 2500 proff-kunder i hele Norge.

Vårt mål er å være en totalleverandør til våre proff- og industrikunder med fokus på kundeservice, gode produkter med nødvendig testing og dokumentasjon, samt en landsdekkende og trygg logistikk.

Sørbø Proff

Sørbø Proff har vært leverandør til byggebransjen i 50 år. Vi leverer ett bredt sortiment av byggevarer, glassutstyr, aluminium, plast, kjemi og festemateriell til kunder i hele Norge. Sørbø Proff har ca 2500 kunder innen byggevarehandelen, entreprenører, glass- og fasadeindustrien, blikkenslagere, betongindustrien og elementprodusenter.

Industri

Sørbø Industri retter seg mot dør og vindusprodusenter samt annen industri som benytter lås og beslag, aluminiumsprofiler, tetningslister, fugemasse, lim, skruer og andre relaterte produkter. Våre ansatte har mange års erfaring i bransjen og har god innsikt i gjeldende lover og forskrifter rundt produktene vi leverer. Sørbø Industribeslag har det største lageret med det bredeste produktspekteret i Norge rettet mot dør- og vindusprodusenter.

Konsern